NATUREL İÇ FINDIK

İç fındıklar 1. Sınıf, 2. Sınıf ve ekstra olarak hazırlanır.Ekstra ve 1. Sınıf fındıkların en küçük çapı 9 mm’dir.

Ekstra ve 1. Sınıf iç fındıklar alıcıların isteklerine uygun olarak genellikle 11-13 mm, 13-15 mm ve 11 mm üstü olarak hazırlanır. 2. Sınıf iç fındıklarda ise boylama zorunlu değildir. Ürünlerimizin hepsi Türk Standartlarına uygun olarak üretilmektedir.
  • KALİBRE 9mm den 16mm üstüne kadar 1-2 mm farklarla bulunur
  • PAKETLEME 50-80 kg G/N jute çuvallarda ve 800-100kg NetBbig baglerde paketlenir.
  • İŞARETLEME Tescilli Marka,Menşei,Standart No,Parti No ,Sınıfı,Boyu,Ürün Yılı,Son k.t.
  • BEKLEME SÜRESİ Jute Çuvallarda 9 ay
  • KİMYASAL & FİZİKSEL -
  • NEM %6 MAX
  • AFLATOXİN B1 2ppb MAX
  • AFLATOXİN B1+B2+G1+G2 4ppb MAX
  • YABANCI MADDE 10 parça/ton MAX
  • KABUK VE ZAR PARÇALARI 0.2% MAX
  • KUSURLU (KÜF-ÇÜRÜK) 2% MAX
  • KIRIK 1% MAX
  • SARIMSI, BURUŞUK ,TOMURLU 4% MAX
  • MEKANİK ZARARI 8% MAX
  • KALİBRE TOLERANSI (+ - ) 10% MAX
Naturel İç Fındık
Kabuklu Fındık